Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi expediate GRATUIT pe 7 mai

Rochie cu adidași – idei inspirate și sfaturi utile pentru a combina cu succes cele două articole

Rochie cu adidași – idei inspirate și sfaturi utile pentru a combina cu succes cele două articole

Moda este în continuă schimbare, iar dacă acum zeci de ani nu era de conceput purtarea unei rochii fără tocuri, astăzi lucrurile stau diferit. Stilul modern se caracterizează prin combinații inedite de articole vestimentare. Un bun exemplu în acest sens este asortarea rochiei cu o pereche de sneakers pentru femei. În look-urile de zi cu zi cele mai purtate perechi de încălțăminte, atât în rândul tinerilor, cât și a adulților, sunt adidașii. Din acest motiv s-a ajuns la combinarea lor cu rochiile pentru un stil casual elegant. Însă, nu orice rochie se potrivește cu orice pereche de adidași – pentru a avea un look armonios este important să ții cont de câteva sfaturi. În acest articol, vei descoperi mai multe idei de ținute minunate din care să te inspiri, dar și trucuri pentru a te bucura de look-uri impecabile.

Cuprins:

  1. Rochie cu adidași – care sunt avantajele acestei combinații?

  2. Rochii care merg cu adidași în funcție de stil și de materiale – pentru ce poți opta?

  3. Rochii care se poartă cu adidași în funcție de lungime – idei inspirate de outfituri

  4. Adidași cu rochie – modele de încălțăminte sport care se asortează cu rochiile

 

 

1. Rochie cu adidași – care sunt avantajele acestei combinații?

femeie cu roche verde

Poza de haritanita pe Freepik

Rochiile se pot purta cu încredere împreună cu adidașii pentru a obține un look casual, modern și feminin. Tocurile arată, bineînțeles, foarte bine împreună cu o rochie, însă acestea nu sunt pentru oricine. Multe femei, pur și simplu, își doresc uneori o pereche de încălțăminte mai confortabilă. Mai mult decât atât, pentru un outfit de zi cu zi o rochie purtată cu tocuri poate fi prea mult. Ceea ce porți depinde de personalitatea ta, deoarece outfit-ul trebuie să te reprezinte. Dacă ești o femeie care nu vrea să atragă foarte mult atenția, relaxată și care își dorește confort, adidașii sunt mult mai potriviți.

Un mare avantaj al purtării unei rochii cu adidași este confortul – adidași sunt aliații tăi la drum lung pentru că îți permit să te miști în voie, să alergi sau să sari fără efort, iar rochiile, în special cele vaporoase, oferă confort prin prisma faptului că îți lasă pielea să respire și sunt ideale în perioadele călduroase. 

adidasi cu rochie inflorata

Poza de halayalex pe Freepik

Un alt beneficiu al acestui outfit este versatilitatea. Un astfel de look poate fi abordat atât pe stradă la o plimbare, cât și la o petrecere. Există rochii sport, casual sau elegante care pot fi asortate cu diverse tipuri de adidași pentru a se potrivi ocaziei. În general, combinația dintre o rochie casual și adidași este cea mai potrivită vara, pentru o ținută de zi. Deci, indiferent că trebuie să mergi la mall, la o plimbare sau la job, poți purta cu încredere o rochie drăguță cu adidașii preferați. Un alt loc perfect pentru acest outfit este un festival. Practic, vei putea sa dansezi în voie și să ai un look de invidiat.

 

 

2. Rochii care merg cu adidași în funcție de stil și de materiale – pentru ce poți opta?

Există mai multe stiluri de rochii din care poți alege, în funcție de preferințele tale. Este necesar ca rochia să te reprezinte. Deci, dacă iubești sportul poți merge pe o rochie din aceeași zonă stilistică. Însă, dacă ești o femeie căreia îi place să se îmbrace elegant, poți opta pentru o rochie mai specială, însă care să păstreze un stil casual. Rochiile foarte elegante pe care le porți de obicei la un eveniment important nu se potrivesc cu adidașii. Dacă nu ești sigură care rochie se poate asorta cu o pereche de sneakers de femei, iată câteva idei.

Rochie sport cu adidași

O rochie sport este practic făcută să se potrivească mănușă cu adidașii. Aceste tipuri de rochii sunt casual, realizate din materiale foarte lejere care îți permit să te miști. Indiferent că optezi pentru o rochie mini, midi sau maxi, vei beneficia de comoditate. Foarte multe branduri cunoscute de sneakerși au și rochii asortate pentru încălțămintea lor. Nu ai cum să dai greș alegând o rochie sport pentru o ținută de zi cu zi lejeră.

 

femeie sarind

Poza de sergeycauselove pe Freepik

 

Rochie tip cămașă pentru un look casual sau office

Pentru un look casual elegant poți alege cu încredere o rochie tip cămașă. Aceasta arată foarte bine împreună cu o pereche de adidași asortați. Dacă ești o femeie elegantă care vrea să se bucure și de confort în același timp, atunci ținuta asta este pentru tine. O poți purta cu încredere la o ieșire în oraș, la o întâlnire sau o petrecere de vară. O rochie tip cămașă colorată sau cu un imprimeu vesel se va asorta cel mai bine cu adidași colorați asortați cu nuanța predominantă a rochiei. Dacă optezi pentru o rochie monocromatică, într-o nuanță deschisă, un sfat de care ar trebui să ții cont este să optezi pentru o pereche de adidași albi sau negri.

 

tinuta sport dama

Poza de marymarkevich pe Freepik

 

Rochie elegantă cu adidași

Combinația dintre o rochie elegantă cu adidași este destul de dificilă, însă nu imposibilă. O primă variantă de a purta cele două articole este alegând o pereche de adidași cât mai simpli. Aceștia pot fi din pânză, cu talpa subțire. Important este ca aceștia să nu iasă foarte tare în evidență, ci să completeze armonios rochia. Alege culori neutre, cum ar fi albul sau bejul. Un alt mod de a combina o rochie elegantă cu adidași este în cadrul unei ținute foarte moderne. Dacă ai un model inedit de rochie cu aplicații interesante sau o formă modernă asimetrică, optează pentru adidași voluminoși la modă cu un design la fel de inedit. Un look atât de îndrăzneț te va scoate cu siguranță din anonimat.

rochie galbena cu adidasi

Poza de halayalex pe Freepik

 

Rochie tricotată

Pentru sezonul rece poți opta pentru o rochie tricotată tip pulover. Aceasta este ideală pentru o ieșire în oraș sau pentru la birou. Avantajul acesteia este că îți permite să ai un look feminin atunci când este frig. Materialul gros ține foarte bine de cald și se potrivește cu adidași mai înalți, bocanci sau ghete.

 

 

3. Rochii care se poartă cu adidași în funcție de lungime – idei inspirate de outfituri

Dacă vrei să fii la modă trebuie să încerci combinații inedite de piese vestimentare și încălțăminte. Chiar dacă rochiile au fost purtate mai mereu împreună cu tocurile, tendințele s-au schimbat în ultimii ani. Poți purta o rochie cu adidași pentru a obține un look casual elegant. Descoperă în rândurile ce urmează câteva idei de ținute cool care combină cele două articole!

Rochie scurtă mulată cu adidași din piele

Pentru o ieșire în oraș cu fetele sau o plimbare în parc vara, acest look este foarte potrivit. Fiind vorba de o rochie mulată scurtă, aceasta nu poate fi purtată în sezonul rece. Un astfel de tip de rochie îți va accentua formele, fiind ideală în cazul unei siluete suple. În combinație cu o pereche de adidași din piele low sau high, vei obține un look casual perfect pentru vară. O rochie scurtă se potrivește foarte bine cu adidași mai eleganți. Pentru a compune o ținută modernă, alege combinația clasică de alb și negru sau nuanțe de nude. De asemenea, evită imprimeurile dacă nu îți dorești un look prea încărcat sau extravagant.

 

 rochie mulata cu adidasi

Poza de Raymond Owusu-Afriyie pe Unsplash

 

rochie scurta cu adidasi

Poza de marymarkevich pe Freepik

 

Rochii scurte vaporoase împreună cu adidași din pânză

În sezonul primăvară-vară, poți purta cu încredere rochii vaporoase. Acestea se găsesc în numeroase modele potrivite pentru orice siluetă. Piesele de acest tip sunt iubite de către femei pentru faptul că oferă lejeritate. De obicei acestea se asortează de minune cu adidașii scurți din pânză. Rochiile fiind realizate din materiale lejere, nu vor arăta bine cu o pereche de adidași foarte elegantă. Dacă rochia pe care urmează să o porți are o culoare intensă sau un imprimeu, optează pentru adidași albi. Bineînțeles, această variantă este minunată și pentru o rochie simplă, scurtă albă.

 

rochie cu umeri goi si adidasi

Poza de gbarkz pe Unsplash

 

Rochie scurtă tip tricou cu adidași sport

Rochiile sport merg de minune cu modele de adidași în același stil. Poți profita de libertatea pe care ți-o oferă o rochie casual sport tip tricou pentru a purta cele mai îndrăznețe perechi de adidași. Dacă colecționezi sneakerși, cu siguranță, ai modele speciale sport. În acest context se potrivesc foarte bine adidașii de baschet înalți. Poți să adaugi și o pereche de șosete mai înalte pentru a completa look-ul sport.

 

femeie pe scaun

Poza de senivpetro pe Freepik

 

Rochie midi într-o ținută monocromatică

Nu ai cum să dai greș alegând o ținută într-o singură culoare. De exemplu, printre rochiile de vară care merg cu adidașii se numără cele în nuanțe calde, de galben, roșu sau roz. De asemenea, pastelurile sunt la modă și sunt o mulțime de adidași care au culori deschise foarte vesele. Pentru toamnă, culorile precum maro, portocaliu și nude sunt ideale. Iarna, o rochie tricotată neagră, albă sau albastră se va asorta foarte bine cu adidași tip ghete albi. Primăvara, se poartă motivele florale, deci te poți juca cu rochii lungi colorate sau cu imprimeu. Adidașii din material textil se potrivesc cel mai bine cu o rochie lungă sau midi primăvăratică.

 

Rochie lungă cu adidași

Rochiile lungi merg foarte bine în combinație cu adidași dacă acestea nu sunt foarte elegante. Poți opta pentru o rochie casual dintr-un material lejer. O altă variantă ideală pentru vară sunt rochiile lungi și vaporoase. Acestea se asortează perfect cu adidași simpli albi sau sneakerși din piele într-o culoare neutră.

 

rochie mulata lunga si adidasi

Poza de halayalex pe Freepik

 

 

4. Adidași cu rochie – modele de încălțăminte sport care se asortează cu rochiile

Este foarte important ce adidași alegi în funcție de modelul de rochie și ocazia la care mergi. Aceștia sunt de mai multe tipuri, din materiale diverse și cu modele inedite. În primul rând, poți alege dintre adidași low, mid și high. Pentru sezonul cald, o variantă confortabila este cea low, întrucât permite piciorului să respire. Însă, atât varianta aceasta, cât și cea high de sneakerși arată foarte bine în combinație cu rochiile – fie acestea mini sau midi, fie maxi.

Bineînțeles, și materialul din care sunt realizați adidașii este foarte important. Cei din pânză/material textil sunt ideali vara alături de o rochie scurtă sau una lungă și vaporoasă. Orice femeie ar trebui să aibă în colecția de adidași cel puțin un model din pânză, deoarece oferă confort sporit și versatilitate.

adidasi portocalii

Poza de Maria Sime pe Unsplash

Modelele de adidași din piele sunt extrem de populare în special în rândul tinerilor. Fiind realizate dintr-un material de calitate superioară, oferă întregului look un aspect mai elegant. În plus, au o rezistență mai bună în timp și sunt foarte versatile, de la cele clasice pe alb sau negru, la perechi rare, perfecte pentru colecționari. În general, încălțămintea sport înaltă oferă un look mai sport, în timp ce modelele joase un aspect mai elegant. Pentru o ținută casual feminină alege o pereche de adidași din piele în nuanțe pastelate de roz, mov sau galben.

adidasi cu rosu

Poza de Pat Kwon pe Unsplash

adidasi frumosi

Poza de Ryan Plomp pe Unsplash

O altă pereche de adidași de damă pentru rochii în tendințe este cea cu accente metalice. De exemplu, o rochie neagră va merge de minune cu adidași argintii. Aceștia te vor face să strălucești la propriu, nu doar la figurat. Dacă vrei să pui accentul pe încălțăminte, cu un model special de adidași, optează pentru o rochie mai simplă. De asemenea, o rochie mai colorată sau cu diverse imprimeuri va fi pusă în valoare de o pereche monocromatică de încălțăminte.

În concluzie, rochiile merg foarte bine cu adidașii la numeroase ocazii. Combinând cele două articole te vei bucura de confort sporit și un look casual elegant. Indiferent unde alegi să porți o rochie cu adidași, dacă te inspiri din ideile de mai sus și vei ține cont de sfaturile prezentate, cu siguranță, vei ieși în evidență.

Suport clienti Luni-Vineri 09-17

0750882837 contact@sneakerit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!