Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi expediate GRATUIT pe 7 mai

Ținute casual cu adidași - cum poți crea cele mai inspirate ținute feminine și masculine cu adidași

Ținute casual cu adidași - cum poți crea cele mai inspirate ținute feminine și masculine cu adidași

Moda a evoluat extrem de mult în ultima vreme, astfel încât ceea ce nu era permis în trecut, astăzi este primit cu brațele deschise, întrucât imaginația nu mai trebuie să aibă limite, iar tu poți experimenta oricât de mult. În acest sens, în ziua de astăzi, ținutele casual cu adidași nu mai sunt singurele care se pot completa perfect cu acest tip de încălțăminte, ci și ținutele office sau elegante pot fi, în aceeași măsură, completate perfect de o pereche de sneakersi, fie că vorbim despre look-ul feminin sau masculin.

 

Adidașii, inițial concepuți pentru sportivi și pentru activitățile de acest gen, au depășit de mult timp limitele acestui teren prestabilit și au intrat în sfera modei urbane, întrucât aduc cu sine o serie de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea prea ușor. Oferă funcționalitate, confort și extrem de multă personalitate, astfel încât îi fac să fie în ziua de astăzi principala alegere atât în rândul doamnelor, dar și a domnilor, care pun pe primul loc un aer relaxant mai înainte de orice. Dacă femeile au început cu integrarea adidașilor în ținutele de zi cu zi, trecând, treptat, chiar la ținutele office, bărbații au abordat și ei acest trend cu încredere, asortându-i atât cu pantaloni mai casual, cât și cu costume sau pantaloni eleganți, pentru a crea un contrast neașteptat și plin de confort.

 

Așadar, integrarea adidașilor în ținutele de zi cu zi este ideală pentru versatilitatea lor și pentru capacitatea de a se adapta extrem de bine la stilurile individuale. Este o tendință care îți permite foarte ușor să te desfășori cât mai bine, să te bucuri de timp de calitate alături de persoanele dragi și să nu îți faci griji cu privire la posibilele răni care ar putea apărea după o zi de plimbare. 

 

În continuare, în acest articol, îți vom oferi mai multe idei prin care poți integra adidașii în diferite stiluri vestimentare, fie ele casual, elegante sau office, atât în ținutele masculine, cât și feminine. Nu în ultimul rând, îți vom prezenta pe larg și toate avantajele pentru care merită să integrezi adidașii în cât mai multe ținute din viața de zi cu zi.

 

Cuprins:

1. Ținute casual cu adidași - cum poți integra adidașii în ținutele casual masculine și feminine

2. Ținute cu adidași albi - cum să combini adidașii cu ținutele elegante masculine și feminine

3. Ținute cu adidași - integrarea adidașilor în ținutele office masculine și feminine

4. Avantajele pentru care merită să optezi pentru ținute cu adidași la diferite ocazii

 

 

1. Ținute casual cu adidași - cum poți integra adidașii în ținutele casual masculine și feminine

 

Adidașii pot fi folosiți într-o diversitate de contexte, întrucât modelele, dar și culorile apărute în ziua de astăzi pe piață îți permit foarte ușor să jonglezi cu ținutele și să creezi extrem de multe opțiuni de outfituri, potrivite pentru diferite ocazii și evenimente. Atât femeile, cât și bărbații, își doresc să se simtă în permanență bine în pielea lor, iar acest tip de încălțăminte fix asta promite. În acest capitol, vom discuta despre integrarea acestor pantofi în ținutele casual, unele dintre ținutele cele mai purtate în viața de zi cu zi, datorită confortului pe care le oferă.

 

Așadar, încorporarea sneakersilor de bărbați în ținutele masculine de zi cu zi a devenit o practică extrem de obișnuită, în ultima vreme. De la blugi și pantaloni mai lejeri, până la șorturi de vară și chiar costume mai casual, opțiunile sunt nelimitate, când vine vorba de acest stil. O alegere extrem de des întâlnită este să asortezi ținutele cu adidași albi, care oferă și o notă de eleganță, sau negri cu blugi subțiri, pentru sezonul cald, și o cămașă lejeră din bumbac, pentru a obține astfel un look casual, dar și cu o notă de eleganță, în același timp. 

 

În ceea ce privește ținutele feminine casual, adidașii au devenit și aici un element esențial, care nu prea lipsește din nicio garderobă. Poți alege să asortezi sneakersii de femei cu fuste midi, lungi sau chiar și scurte, reușind astfel să obții un look extrem de relaxat, dar și elegant, în același timp. Un look casual mai poate fi reprezentat și de o pereche de adidași purtați cu pantaloni de in și o cămașă sau chiar cu blugi, de ce nu.

 

Când vine vorba de culori și modele, opțiunile sunt nelimitate și-ți permit să te exprimi cât mai mult și să-ți pui la încercarea imaginația. Adidașii albi, după cum spuneam mai sus, sunt o alegere clasică și versatilă, potrivindu-se cu o gamă variată de stiluri, dar și piese vestimentare. Mai mult, tot ei oferă și o eleganță aparte, tocmai din acest motiv fiind și aleși și de majoritatea oamenilor, fie ei bărbați sau femei.

 

Asigură-te, astfel, că alegi adidașii potriviți, în funcție de stilul vestimentar, dar și de personalitatea ta. Ei nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, indiferent de sezon, iar când vine vorba de stilul casual, este ideal să deții cât mai multe perechi, astfel încât să poți creea diferite ținute.

 

fata cu pantaloni albi


barbat cu pantaloni si tricou

 

barbat cu pantalni scurti gri

barbat cu tricou alb, geaca de blug

fete cu blugi si adidasi

fata cu rochie casual verde

barbat cu tricou galben

barbat cu tricou alb, pantaloni scurti si adidasi albi-min

barbat imbractat in negru si adidasi

fata cu jacheta roz, colanti negri, adidasi albi,
 

2. Ținute cu adidași albi - cum să combini adidașii cu ținutele elegante masculine și feminine

 

 

Moda a trecut însă și mai departe de stilul casual, iar astăzi putem vorbi chiar și despre ținute elegante cu adidași, atât la femei, cât și la bărbați. Integrarea sneakersilor în astfel de outfituri reprezintă o abordare destul de îndrăzneață, dar și inovatoare a modei, după cum spuneam deja, transformând toate concepțiile care existau asupra acestui stil, care avea niște granițe bine stabilite. Chiar dacă trebuie, în continuare, să reflecți foarte multă eleganță și rafinament, prin piesele alese, adidașii nu te vor încurca din acest proces, ba chiar îți pot oferi un aer aparte.

 

Pentru bărbați, integrarea pantofilor sport în ținutele elegante presupune o echilibrare subtilă între elementele formale și adidași. Un exemplu destul de clasic, pentru care poți opta și tu mereu, este integrarea sneakersilor albi, cât mai simpli, nu prea încărcați și fără prea multe detalii, alături de un costum bine croit, în culori închise, precum este bleumarin închis sau negru. Acest contrast neașteptat, pentru care poate nu ai fi putut opta în trecut, creează un look rafinat, dar, totodată, și nonconformist. Cămașa este ideal să fie, de asemenea, albă, pentru a obține echilibrul vizual perfect.

 

Femeile pot, de asemenea, să adopte această tendință pentru a obține un aer foarte confortabil, proaspăt, dar și elegant, căci despre asta e vorba în acest capitol. O alegere extrem de la modă, pentru care optează foarte multe femei și pe care o poți pune și tu oricând în practică este combinarea adidașilor cu diferite rochii midi sau lungi, conferind astfel o notă de relaxare și confort, fără a-ți lua însă din rafinament. Acest contrast între un look feminin și unul sport creează un echilibru extrem de armonios, dar și îndrăzneț, care te va pune, fără îndoială, într-o lumină bună. De asemenea, adidașii pot fi purtați și cu fuste elegante sau pantaloni de costum, acest look fiind perfect pentru orice ocazie specială, fie ea de zi sau de seară.

 

Nu uita însă că detaliile sunt cheia, atunci când vine vorba de integrarea adidașilor în ținutele elegante. Chiar dacă spuneam că întotdeauna îi poți alege pe cei simpli, pentru a nu da greș, în aceeași măsură poți alege și sneakersi cu detalii rafinate, care pot adăuga o notă subtilă de rafinament. În același timp, alegerea culorilor și a materialelor potrivite este esențială pentru a te asigura că adidașii se îmbină armonios cu restul ținutei de seară.

 

Așadar, chiar dacă integrarea adidașilor în ținutele elegante reprezintă un pas destul de curajos atât pentru femei, cât și pentru bărbați, ar trebui și tu să îi oferi o șansă acestui trend, care te aduce mult mai aproape de confort și de propria ta personalitate.

 

salopeta, femeie

sacou, blugi, maleta

barbat cu tricou alb, pantaloni scurti negri

femeie, rochie neagra, adidasi

 

 

 

3. Ținute cu adidași - integrarea adidașilor în ținutele office masculine și feminine

 

 

 

Nu în ultimul rând, ținutele cu adidași în stilul office au început și ele să fie destul de des întâlnite, pentru că este important să te simți relaxat la birou, dar, în același timp, și foarte profesional îmbrăcat. Uneori poate fi o reală provocare pentru orice femeie să reziste pe tocuri opt ore de muncă sau pentru un bărbat să poarte constant doar pantofi eleganți, astfel încât moda a intervenit și de această dată și a înlăturat toate aceste bariere prestabilite de vechile trenduri. 

 

Așadar, vorbind, în primul rând, de ținutele office masculine, adidașii pot fi integrați oricând în acest look, ajutându-te, în aceeași măsură, să-ți menții și profesionalismul în fața oamenilor din jurul tău, fie că vorbim despre șefi sau despre restul angajaților. Un mod subtil de a face acest lucru, fără să atragi prea multă atenție, este să alegi adidașii care au o nuanță neutră, cum ar fi negru, alb sau gri, și să îi porți cu pantaloni de costum, bine croiți pe corpul tău. În partea de sus poți opta fie pentru o cămașă albă, ca și la stilul elegant, fie pentru un tricou în aceeași nuanță, cu un guler elegant. În acest fel, vei avea un look extrem de profi, dar te vei simți și foarte relaxat pe tot parcursul zilei de lucru.

 

În cazul femeilor, adidașii pot fi și ei adăugați oricând, pentru a obține un look office, extrem de relaxat. Pentru a construi un outfit echilibrat și armonios din toate punctele de vedere, poți asorta sneakersii cu fuste elegante sau cu pantaloni de costum. De exemplu, o fustă midi cu o cămașă elegantă și adidași în culori neutre poate reprezenta outfitul ideal pentru o zi de muncă la birou. Dacă este însă sezonul cald, atunci poți opta chiar și pentru o rochie vaporoasă, care să nu fie însă prea casual și care se va asorta extrem de bine cu o pereche de pantofi sport chiar și colorați, întrucât vara totul este permis, atât timp cât nu ieși prea mult din anonimat.

 

Este însă, de asemenea, extrem de important să fii conștient și de regulile și cerințele cu privire la îmbrăcămintea pe care mediul unde lucrezi le impune. În timp ce anumite companii pot permite o abordare mai relaxată a vestimentației, altele păstrează chiar și în ziua de astăzi un cod vestimentar mai formal, astfel încât nu ar trebui să dai greș din acest punct de vedere. 

 

Așadar, integrarea adidașilor în ținutele office masculine și feminine poate aduce o notă extrem de relaxată într-un mediu care impune atât de multă seriozitate. Cu o mică atenție la detalii și cu alegerea adecvată a adidașilor, poți crea un look care combină profesionalismul cu confortul, ceea ce-și dorește oricine.

 

integrarea adidasilor in tinutele office

barbat si femie cu tinute office

femeie cu sacou in carouri

femeie in camasa alba cu pantaloni office


barbat in camasa alba, blugi

adidasilor in tinutele office masculine si feminine

 adidasi albi, femeie, camasa albastra, blugi

barbat cu tricou alb, pantaloni scurti


 

 

4. Avantajele pentru care merită să optezi pentru ținute cu adidași la diferite ocazii

 

 

Crearea unor ținute office cu adidași sau elegante și casual aduce cu sine numeroase avantaje, după cum ai putut vedea deja, de la confortul extrem de vizibil, până la posibilitatea de a-ți exprima propria individualitate și de a-i integra în diverse contexte. Această tendință subliniază versatilitatea și evoluția modei contemporane, permițând fiecărui individ să-și personalizeze stilul în moduri inovatoare, care chiar să atragă atenția celor din jur.

 

Primul și, poate, cel mai evident avantaj al adidașilor, despre care tot am discutat în repetate rânduri, dar care nu poate lipsi nici de pe această listă, este confortul excepțional pe care îl oferă. Astfel, indiferent dacă alegi să îi porți în timpul unei plimbări în oraș cu prietenii sau în timpul unei zile de lucru, când ai foarte mult de mers, ei te ajută mereu să te simți extrem de relaxat, nu-ți fac răni și te lasă să te desfășori cât mai bine în orice situație.

 

O altă mare calitate a adidașilor este versatilitatea lor. După cum ai putut vedea deja, aceștia pot fi integrați într-o multitudine de ținute, de la cele casual, elegante, până la cele office și sport, în mod evident. Această adaptabilitate îți oferă posibilitatea de a crea look-uri diverse, pentru diferite evenimente, fără a-ți compromite confortul sau stilul personal, lucru pe care și-l dorește în mare parte orice persoană.

 

Un alt avantaj pe care pantofii sport îi oferă este exprimarea personalității și individualității. Modelele și culorile variate de adidași permit fiecărui persoane să-și aleagă perechea care îi reflectă cel mai bine personalitatea dar și stilul personal. De la modele clasice și minimaliste, până la design-uri excentrice și îndrăznețe, există adidași pentru fiecare preferință și gust.

 

barbat cu blugi albastri

fata cu tricou alb, fusta rosie cu albastru

femei care probeaza adidasi-min

femeie cu bluza roz, pantaloni albi

pantaloni rosii si adidasi albi-min

 

În concluzie, integrarea adidașilor în diferite ținute aduce cu sine multiple avantaje, de care ar trebui și tu să te bucuri în viața de zi cu zi. Dacă în trecut, aceste tipuri de încălțări erau destul de clar clasificate, în ziua de astăzi poți îndrăzni cât mai mult și îi poți integra în diferite combinații îndrăznețe.

 

Sursa foto: freepik.com


 

Suport clienti Luni-Vineri 09-17

0750882837 contact@sneakerit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!