Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi expediate GRATUIT pe 7 mai

Cei mai comozi adidași

Cei mai comozi adidași

Încălțămintea este unul dintre cele mai importante articole din garderoba unei femei și a unui bărbat, însă mai nou, și segmentul destinat copiilor a luat amploare. Printre cele mai comode modele de încălțări sunt adidașii sau sneakerșii deoarece sunt foarte comozi. Pe lângă acest aspect practic, mulți dintre ei sunt atât de versatili încât pot fi adaptați mai multor ținute.

Revenind la cei mai comozi adidași, aceștia trebuie să îndeplinească anumite caracteristici oferite de producător, însă la fel de important este și felul în care te simți atunci când îi porți. De aceea, nu poate exista un model ideal pentru toată lumea, ci mai multe perechi din care fiecare să îi aleagă pe cei în care se simte bine. Din fericire, opțiunile sunt foarte multe în ziua de azi, iar mai jos poți descoperi care sunt criteriile după care îi poți alege, precum și câteva propuneri interesante pentru dulapul tău cu încălțăminte.

Cuprins:

1. Cei mai comozi adidași – Criterii de selecție pentru adulți și copii

1.1. Cei mai comozi adidași pentru bărbați

1.2. Cei mai comozi adidași de damă

1.3. Adidași confortabili pentru copii

2. Cei mai comozi sneakers – Top 3 produse recomandate de Sneakerit.ro

3. Întrebări și răspunsuri despre cei mai comozi pantofi sport

 

 

1. Cei mai comozi adidași – Criterii de selecție pentru adulți și copii

adidasi Criterii de selectie

Pantofii sport sau adidașii nu mai sunt demult purtați doar în scopul pentru care au fost creați, și anume pentru activități sportive, precum alergatul și fitnessul, după cum le spune și numele. Deși există modele special realizate pentru astfel de activități, în ziua de azi, sneakerșii sau kicks-urile au căpătat mai multe valențe, devenind mult mai ușor de integrat într-o mulțime de ținute, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Mai mult, până și încălțămintea pentru copii  din această categorie este destul de variată, încât părinții pot alege pentru cei mici produse dintr-o gamă destul de ofertantă.

Adidașii sunt purtați pentru comoditatea lor, însă ce înseamnă această caracteristică? Confortul depinde de mai mulți factori, iar printre criteriile de selecție a celor mai comozi adidași pentru toate categoriile de vârstă sunt: calapodul, talpa și caracteristicile acesteia, materialul din care sunt realizați, firma producătoare, pe piață existând branduri consacrate a căror calitate este incontestabilă. În afara acestui aspect, preferințele fiecăruia, care sunt subiective, contează la fel de mult în alegerea perechii perfecte de sneakers. De asemenea, modelele delimitate pe sexe și vârste vor avea anumite caracteristici specifice.

 

1.1. Cei mai comozi adidași pentru bărbați

Cei mai comozi adidasi pentru barbati

Orice bărbat ar trebui să aibă în dulap cel puțin o pereche de adidași confortabili, însă domnii sunt cei mai avantajați când vine vorba despre pantofi sport comozi, deoarece modelele disponibile pentru ei sunt destul de multe și variate.

Cum o singură pereche nu este niciodată suficientă, iată care sunt cele mai importante aspecte de care poți ține cont în alegerea unor sneakers pentru bărbați care să fie și confortabili, bineînțeles:

  • talpa sau mai bine zis materialul din care este realizată și caracteristicile sale;

  • materialul din care este realizat pantoful la exterior;

  • calapodul, care poate fi mai îngust sau mai larg, mai mic sau mai mare;

  • mărimea, mai ales că atunci când ești foarte entuziasmat s-ar putea să nu mai ții cont de acest aspect, crezând că te vei descurca cumva cu o pereche mai mică sau mai mare.

Dacă te întrebi cum trebuie să fie talpa unor adidași comozi, trebuie să știi că există mai multe tehnologii utilizate în realizarea lor, printre care:

  • talpa din spumă care este una dintre cele mai des întâlnite și care este și foarte ușoară - un criteriu esențial pentru cei mai comozi adidași;

  • talpa cu pernă de aer, care este mai înaltă, amortizând mai bine impactul cu solul la fiecare pas;

  • talpa din piele naturală obținută din pielea de pe spatele bovinelor și care este mai groasă și mai rezistentă.

În ceea ce privește materialul exterior, acesta poate realizat din piele naturală, material sintetic sau un mix al celor două. Din acest punct de vedere, preferințele tale vor face din ei cei mai comozi adidași de bărbați. De asemenea, calapodul trebuie ales întotdeauna în funcție de caracteristicile piciorului tău, mai precis de lățimea și lungimea acestuia pentru a evita posibile probleme după purtarea lor.

După ce alte criterii mai poți alege adidașii? Având în vedere că pot fi purtați chiar și în ținute sport casual pentru bărbați, bineînțeles că poți ține cont și de stilul tău vestimentar.

Toate aspectele legate de talpă, materiale și calapod se aplică și în cazul adidașilor de damă, însă în cazul acestora, mai sunt și alte lucruri pe care le poți avea în vedere.

 

  1.2. Cei mai comozi adidași de damă

cei mai comozi adidasi de dama

De pe tocuri în cei mai comozi pantofi sport – probabil că te-ai văzut în această ipostază de foarte multe ori și iată că ea poate deveni realitate cu ajutorul unei perechi de sneakers pentru femei, care pe lângă faptul că sunt confortabili sunt și foarte cool.

Adidașii confortabili sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru femeile de toate vârstele, iar în alegerea lor poți ține cont de următoarele aspecte:

  • construcție, astfel că atunci când îi încalți să simți că piciorul tău stă confortabil în ei;

  • înălțimea tălpii, pe piață existând atât modele mai înalte, cât și mai joase, însă primele sunt de obicei mai confortabile deoarece atenuează impactul dur cu solul la călcare;

  • culoare și aspect, lucruri care pentru o femeie sunt foarte importante, iar acum nu mai există niciun impediment în a alege perechea favorită din acest punct de vedere;

  • anotimpul în care îi vei purta, o pereche de sneakers comozi putând fi purtați în orice sezon, chiar și iarna, dacă alegi un model creat în acest scop.

Cei mai comozi adidași de damă trebuie să îmbine stilul cu funcționalitatea, putând fi purtați și în ținute de vară, nu doar în cele de tranziție dintre anotimpuri. Dar cei mai comozi sneakers se găsesc acum și în variante mai mici, cum sunt cele pentru copii, care sunt nu doar confortabile, ci și sigure la purtare.

 

1.3. Adidași confortabili pentru copii

Adidasi confortabili pentru copii

Când vine vorba despre copii, alegerea unor adidași depinde de vârstă, de confort, dar și de alte caracteristici. 

Pentru copiii mici, cei mai comozi adidași trebuie:

  • să asigure un mers corect, mai ales în cazul preșcolarilor și al școlarilor;

  • să nu deformeze piciorul;

  • să fie realizați din materiale moi;

  • să aibă tălpi ferme;

  • să ofere o bună susținere a piciorului la gleznă, mai ales că cei mici se pot accidenta în timpul jocurilor.

În materie de sneakers pentru copii, mai ales pentru cei de vârste mai mici, este recomandat să alegi modele de la branduri cunoscute, deoarece acestea investesc și în cercetare, tocmai pentru ca produsele pe care le lansează pe piață să fie sigure și confortabile.

Pentru adolescenții și adolescentele care preferă și îmbrăcămintea confortabilă, pe lângă încălțăminte, kicks-urile sunt alegerea ideală, pentru aceștia existând o mulțime de variante. În cazul lor, probabil că, pe lângă caracteristicile funcționale, brandul este unul dintre cele mai importante criterii de selecție.

Care sunt cei mai comozi adidași, până la urmă? Simplu: cei în care te simți bine în timpul purtării și pe care atunci când îi descalți îți oferă acea senzație a picioarelor odihnite. O pereche de pantofi sport confortabili nu trebuie să strângă, să fie prea largi sau să îți dea senzația că piciorul nu stă bine în ei chiar și când ai ales măsura corectă.

 

2. Cei mai comozi sneakers – Top 3 produse recomandate de Sneakerit.ro

Pe piață există o mulțime de adidași comozi pe care îi poți adăuga în dulapul cu încălțări sau în colecția ta, dacă ești pasionat sau pasionată mai ales de edițiile limitate care sunt și foarte valoroase. De aceea, mai jos vei găsi și un top 3 al celor mai confortabili sneakers pe care să îi pui pe lista următoarelor achiziții în materie de încălțăminte: 

 

Nike Air Force 1 07 Sn Mocha

W Air Force 1 07 Prm 40Th History Of Logos White Sail

Air Force 1 React Triple White

 

Produs

Nike Air Force 1’ 07 Sn Mocha

W Air Force 1’ 07 Prm 40Th History Of Logos White Sail

Air Force 1 React Triple White







  Despre

Una dintre cele mai reușite perechi de sneakers pentru bărbați.

Sunt realizați din piele naturală.

 

Au un design clasic inspirat din anii ’80.

O pereche clasică de sneakers de damă.

Sunt realizați din piele naturală.

Au un design simplu, dar de efect.

Talpa puțin înaltă din cauciuc este foarte comodă.

Este una dintre perechile de adidași unisex creați de Nike.

Au un design simplu, dar inconfundabil.

Culoarea alb clasic a primit accente translucide prin inserția plasei în partea din spate.

 

 

 

 

 

Caracteristici

O pereche de adidași comozi, clasici.

Sunt realizați dintr-un amestec de piele de căprioară și nabuc pentru un confort extraordinar la purtare.

Au o formă clasică, ideală pentru bărbații care iubesc simplitatea și eleganța.

Dincolo de a fi creați pentru terenul de baschet, această pereche de b-balls poate fi purtată și la ținute smart casual.

Oferă o bună amortizare în timpul mersului, ceea ce îi face foarte ușor de purtat.

Este o pereche de adidași premium.

Se diferențiază de alte modele prin ornamentele mini-swoosh în accente aurii.

Au un design care nu se demodează.

Pot fi purtați atât de adolescente, cât și de femei aflate în floarea vârstei.

Sunt ușor de asortat în ținute casual și smart casual, putând fi purtați atât cu pantaloni, jeans, dar și fuste sau rochii.

Comoditatea acestei perechi de kicks este dată de talpa realizată din spumă reactivă.

Detaliile de pe această pereche de sneakers constă în cusăturile și îmbinările perfecte.

Sunt combinația perfectă între stil și confort atât pentru femei, cât și pentru bărbați, putând fi asortați în ținute smart și casual.

 

 

 

 Avantaje

Combinația de culori este deosebită.

Pot fi asortați în mai multe tipuri de ținute.

Sunt tipul de adidași bărbătești potriviți pentru orice vârstă.

Culoarea albă o face ușor de purtat în orice combinație.

Sunt foarte rezistenți.

Sunt unii dintre cei mai comozi și populari adidași care au fost inventați vreodată.

O pereche destinată atât bărbaților, cât și femeilor care iubesc confortul în mișcare.

Combinația de material textil cu piele permite piciorului să respire.

Este una dintre cele mai confortabile perechi de adidași ai brandului.

 

Vezi AICI prețul

Vezi AICI prețul

Vezi AICI prețul

În afara acestor modele de adidași confortabili există și altele, în culori și stiluri diferite, Nike fiind unul dintre cele mai populare branduri din lume în ceea ce privește originalitatea în design.

În concluzie, cei mai comozi adidași sunt cei care corespund nevoilor tale din toate punctele de vedere, nu doar a mărimii. Aceștia trebuie să fie confortabili în mers, să fie realizați din materiale de calitate, iar talpa lor să îți ofere susținerea de care ai nevoie. Aceleași caracteristici trebuie îndeplinite și de pantofii sport pentru copii, însă în cazul celor mici, modelele alese trebuie să asigure și un mers corect.

Surse: sneakerit.ro, Unsplash.com, Pexels.com

 

 

3. Întrebări și răspunsuri despre cei mai comozi pantofi sport

Care e cea mai importantă caracteristică a unor adidași confortabili?

Cei mai comozi adidași sunt cei care, după o purtare mai lungă, nu îți dau dureri sau senzația de picioare obosite.

De ce există atât de multe tipuri de adidași și cum fac să îi aleg pe cei mai comozi?

Adidașii sunt la bază pantofi sport creați pentru diferite nevoi, precum mersul sau alergatul. Scopul pentru care îi iei poate fi unul dintre criteriile după care alegi cea mai comodă pereche pentru tine.

Pot purta sneakers la orice ținută?

Se pot crea o mulțime de ținute casual masculine și feminine cu adidași, atât timp cât sneakerșii au culori neutre pentru a putea fi integrate în vestimentațiile respective. De asemenea, și accesoriile trebuie alese cu grijă pentru a se potrivi cu outfitul ales.

Sunt adidașii originali mai comozi decât unii care îi imită?

Da, deoarece diferențele între două modele, una originală și una care o imită sunt foarte mari, cele mai importante fiind calitatea materialelor și a construcției, precum și comoditatea oferită de primul la purtare. De asemenea, durata de viață a acestora este mult mai mare decât în cazul unor imitații.

Cum îmi dau seama că adidașii mei sunt originali?

Atunci când vrei o pereche de sneakers originali, cel mai simplu este să îi achiziționezi din magazine de încredere, fizice sau online. De asemenea, poți acorda atenție cusăturilor care trebuie să fie impecabile, aceasta fiind una dintre cele mai simple modalități de a-ți da seama de originalitatea lor.

Suport clienti Luni-Vineri 09-17

0750882837 contact@sneakerit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!