Transport si retur gratuite la toate comenzile!

Nike Nike Air Zoom G.T. Jump White Black

999,00 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48H

Cod Produs: CZ9907-101_44.5 Ai nevoie de ajutor? 0750882837
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Nike Air Zoom G.T. Jump Cod: CZ9907-101 Culoare: SUMMIT WHITE/WHITE-SAIL-BLACK
Vrei să sfidezi gravitația? Faceți cunoștință cu unul dintre cele mai receptive sisteme de amortizare de la Nike Basketball, concepute vreodată pentru pantofii de joc. Zoom Air dublu stivuit funcționează la unison cu un cadru de săritură extern fabricat din PEBAX® care este ușor, elastic și puternic. Partea superioară țesută asemănătoare unui exoschelet vă ajută să vă simțiți pe deplin conectat, astfel încât să vă puteți mișca cu încredere și putere și să învingeți forța care vă ține apăsat.
Sistem de amortizare ridicat
Acest sistem de amortizare este prin acoperiș! Unitatea Air Zoom Strobel de lungime completă (chiar sub picior) este dublu stivuită cu Zoom Air în călcâi și antepicior. Adăugați la asta un cadru extern de săritură, care este foarte ușor și elastic și veți avea o senzație de distrugere a gravitației Excepțional de ușor și puternic
Leno-weave partea superioară folosește o rețea de fire răsucite din fibre compozite, făcându-l foarte puternic, dar incredibil de ușor. Împreună cu talpa intermediară sculptată, ușor coborâtă și placa de săritură, este concepută pentru a vă ajuta să vă simțiți stabil și pe deplin conectat la puterea dvs.
Talpa exterioară din cauciuc subțire folosește un model în zig-zag, care este încercat și adevărat pe terenul de baschet. Un decupaj sub arc și perforațiile de pe întregul împrejur ajută la reducerea greutății și la menținerea flexibilă.
Sistemul Air Tongue asigură amortizare peste partea superioară a piciorului.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09-17

0750882837 contact@sneakerit.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!